محل تبلیغات شما

           با تلاش اداره مشاوره و سلامت روان و همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، کارگاه دانش افزایی و توانمند سازی "نشانه شناسی و مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان (بحران خودکشی)" ، ویژه اساتید مشاور و اعضاء هیأت علمی دانشگاه در تاریخ 12/04/98 برگزار گردید .

     در ابتدای این کارگاه که با حضور آقای دکتر پدیسار معاون آموزشی دانشگاه و آقای دکتر صفری رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی همراه بود، رامش حسین زاده ـ رئیس اداره مشاوره دانشگاه  و مدرس کارگاه- اهداف برگزاری کارگاه را تشریح کرد. وی با بیان این مطلب که در حقیقت نمی توان دقیقا پیش بینی کرد که چه کسی خودکشی میکند، اما با بررسی دقیق عوامل خطرآفرین و محافظت کننده میتوان احتمال و ریسک خودکشی را تخمین زد. بنابراین متخصصین و اساتیدی که با دانشجویان به عنوان جمعیت در معرض آسیب سرو کار دارند باید با هدف پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان قادر به شناسایی افراد و گروه های در معرض خطر بوده و مداخلات هدفمندتری را اجرا نمایند. رئیس اداره مشاوره دانشگاه در ادامه آمار جهانی، استانی و جمعیت دانشجویی از وضعیت خودکشی ارائه داد. سپس علت افزایش میزان خودکشی در سنین 29-15 به عنوان دومین علت اصلی مرگ در نوجوانان وجوانان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و عوامل خطرآفرین و محافظت کننده به تفصیل پرداخته شد.

   در پایان شرکت کنندگان به عنوان تمرین عملی به تعیین ریسک خطر خودکشی در مورد کیس های بالینی مطرح شده پرداختند. ادامه ی این کارگاه در تاریخ 16/04/98 که به مباحث نحوه مداخله موثر در رفتارهای خودآسیب رسان خواهد پرداخت ، برگزار میگردد.

۱۲ نشانه شروع بیماری‌های روانی که نباید نادیده گرفته شوند...

اكران و نقد روانشناختي فیلم «درساژ» در دانشگاه علوم پزشکی قزوين

5 راهکار موثر برای غلبه بر حس پوچی و افسرگی

دانشگاه ,کارگاه ,خودکشی ,رفتارهای ,خودآسیب ,رسان ,رفتارهای خودآسیب ,به عنوان ,اداره مشاوره ,خودآسیب رسان ,محافظت کننده ,اداره مشاوره دانشگاه ,رئیس اداره مشاوره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاوره تحصیلی