محل تبلیغات شما

شری آماتنستین *

 روان درمانگر در موسسه آمریکایی" واشنگتن اسکوئر" و مرکز مشاوره "لانگ آیلند" آمریکا

در 12 سالی که من به عنوان متخصص حوزه بهداشت روان فعالیت می‌کنم، با صدها نفر از مبتلایان به افسردگی سر و کار داشته‌ام. بر اساس آخرین برآورد مرکز ملی افسردگی از بین هر پنج در جهان، حداقل یک نفر در طول زندگی خود با این معضل دست و پنجه نرم کرده است. در واقع، افسردگی عامل اصلی ناتوانی در افراد بین 15 تا 44 سال است.

درمان برخی از انواع اختلالات افسردگی (MDD) که ناشی از تغییرات بیوشیمیایی و دارای ریشه ژنتیکی است، می تواند بسیار دشوار باشد، به طوری که اغلب برای درمان آن نیاز به روانپزشک و درمان‌های دارویی است. با این حال مساله دلگرم کننده این که این نوع از افسردگی عموما مربوط به مراحل پیشرفته است و براساس آمار در بیشتر موارد طی چهار تا شش هفته از شروع درمان مشاوره‌ای 80 درصد از مبتلایان به افسردگی روند بهبود از خود نشان می‌دهند و با کامل کردن دوره مشاوره دیگر نیازی به درمان دارویی پیدا نمی‌کنند.

البته این بدان معنا نیست که شما با یک "بِشکن" درمان می‌شوید! باید در نظر داشته باشید که حتی بعد از مشاوره‌های ابتدایی و پیدا شدن نشانه‌های بهبود باز هم باید تغییرات رفتاری‌تان تحت نظر باشد تا به غول افسردگی مجال بازگشت دوباره ندهید. خوشبختانه امروز روش‌های خوب و موثری برای این کار وجود دارد که درمان‌گر‌ها از آن استفاده می‌کنند:

۱۲ نشانه شروع بیماری‌های روانی که نباید نادیده گرفته شوند...

اكران و نقد روانشناختي فیلم «درساژ» در دانشگاه علوم پزشکی قزوين

5 راهکار موثر برای غلبه بر حس پوچی و افسرگی

افسردگی ,درمان ,مبتلایان ,نفر ,بهبود ,تغییرات ,با این ,از مبتلایان ,دوره مشاوره ,کردن دوره ,مشاوره دیگر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها